Pramenovi su frizura čija popularnost traje decenijama, iz razloga što postoji ogroman broj kombinacija koje možete napraviti sa svojom kosom i farbama koje koristite. Za potpuni efekat posetite profesionalnog frizera, koji vam može pomoći da vaši pramenovi izgledaju svetski. U različitim periodima bili su popularni pramenovi različitih boja. Jedno vreme dominirali su pramenovi boje meda, koji su i danas interesantni. Nežna boja meda daje posebnu lepotu svakoj frizuri, nekako je otvara i čini sunčanom, svetlom. Pramenovi boje čokolade svaku boju kose mogu da osveže, da joj daju jedan zanimljiv, drugačiji izgled i jednostavni su za održavanje. Kada su u pitanju pramenovi beli su skoro uvek bili interesantni, jer mogu da posvetle tamnu kosu i naprave pravi kontrast koji vaš izgled može potpuno promeniti. Ovi pramenovi plavi i danas su vrlo traženi, a kod nas ih možete dobiti provereno i kvalitetno, na bilo kojoj boji kose.

Pramenovi na braon kosi mogu od najobičnije frizure da naprave spektakularnu, da razbiju jednostavnost braon tonova i da ožive svaku frizuru. S druge strane, ako se urade pramenovi na plavu kosu, to može učiniti vašu frizuru izazovnijom, posebnom, a nekada je dovoljno samo nekoliko pramenova da izgledate kao druga osoba. Kada je u pitanju dužina kose, pramenovi se mogu uraditi na bilo koju dužinu. Kada se rade pramenovi kratka kosa može biti izazovna, ali nakon završetka, frizura najčešće ima onaj wow efekat koji očekujete. S druge strane, kada se primenjuju pramenovi duga kosa zahteva duži tretman, traje više, ali se svakako na kraju isplati, jer dobijate potpuno novu frizuru, razbijate monotoniju i bivate zadovoljni novim izgledom. Kada se rade pramenovi dve boje se najčešće koriste za postizanje punog efekta, međutim, mogu se raditi i pramenovi u 3 boje, što može doprineti boljem prelivanju nijansi i potpuno zanimljivom efektu koji vas može ostaviti bez daha. Svejedno da li se rade pramenovi na foliju ili pramenovi na kapu, trudimo se uvek da ispoštujemo vaše želje, da uradimo profesionalno i kvalitetno, da vam frizura dugo traje i da se uvek obratite nama kada su vam potrebni pramenovi.

Pramenovi senčenjem postaju vrlo interesantni u poslednje vreme, tako da ukoliko se odlučite da će vaša naredna frizura biti pramenovi senčenje može biti pravi izbor za vas. Ova tehnika podrazumeva pramenove koji se prelivaju i mešaju sa vašom bojom kose, nema jasno definisanih pramenova, već se senke prave korišćenjem više nijansi boja. Mnogi stručnjaci kažu da se ovako postiže 3D efekat vaše frizure, a vrlo lepo može izgledati u bilo kom obliku frizure ili čak na svečanim frizurama bilo koje vrste. Danas postoji više vrsta senčenja kose, koji su sve zanimljiviji ženama širom sveta.

Poslednjih godina ombre pramenovi jesu sve popularniji, pre svega što ne zahtevaju potpuno precizno farbanje, već mogu dati ležeran efekat vašoj frizuri. Pramenovi i ombre mogu potpuno da osveže vaš izgled, da vas podmlade i učine još privlačnijom. Tehnika podrazumeva nijansiranje dvema bojama, sa značajnom razlikom tamnijeg i svetlijeg dela, koji se obično nalazi na krajevima kose. Pramenovi balayage doprinose prirodnijem izgledu, jer daju mali kontrast vašoj postojećoj boji, bez jasno određenih granica pramenova. Može se uraditi balayage cele kose ili samo njenog dela, pa se vrlo lako i lepo uklapa u bilo koju frizuru. Pramenovi i preliv u potpunosti mogu osvežiti bilo koji izgled i učiniti vas neodovljivom.

Kada su u pitanju pramenovi cena je različita za različite usluge, a u našem salonu možete dobiti provereno najpovoljnije cene pramenova, bez obzira za koju vrstu se odlučite. Tu smo za vas, a vi dođite i proverite šta je to što možemo da vam ponudimo.