Poslednjih godina nega kose zauzima važno mesto u životu svake žene, jer je negovana kosa odraz savremene, moderne žene, koja zna šta želi i koja drži do sebe. U oblasti nege kose napredovalo se u poslednje vreme prilično, tako da ženama danas na raspolaganju stoji veliki izbor brojnih tretmana koji su kreirani sa ciljem da unaprede izgled i zdravlje kose.

Pakovanje kose

Pakovanje kose uvek je bilo sastavni deo usluga frizerskih salona, ali u poslednje vreme formule su toliko unapređene, da čine da kosa izgleda sjajno, negovano, zdravo pre svega. Osnovni cilj pakovanja jeste da prodre u vlas kose i da omogući negu iznutra, kako bi se kosa oporavila i mogla nesmetano da raste, bez lomljenja, kidanja, tanjenja.

Dubinsko pranje

Dubinsko pranje kose postalo je popuralno poslednjih godina, posebno u periodu nakon zime i hladnoće, kada je kosi zaista potrebno osveženje, ali i vrlo često pre zimskog perioda, kako bi se kosa pripremila za promene temperature i kako bi joj se omogućila zaštita u periodu kada je temperatura niska. Osnovna ideja dubinskog pranja jeste da se uklone naslage sa kože glave, koje nastaju kao posledica korišćenja brojnih preparata za negu kose, ali i spoljnih uticaja na kosu iz okruženja. Vrlo često nevidljive golom oku, ove naslage utiču na brzo mašćenje kose, ona gubi sjaj i lepršavost. Zato se dubinskim pranjem uklanjaju čestice koje su zaostale na koži i kosi, kako bi se sprečila njihova dalja negativna dejstva na kvalitet i zdravlje vaše kose.

Botoks kose

Botoks kose je tretman koji se najčešće radi na kosi koja je beživotna, koja je vrlo oštećena i suva. Njegov osnovni zadatak je da obezbedi obnavljanje keratina u kosi, a dodati vitamini, ulja i druge supstance treba da doprinesu još boljoj nezi kose. Nakon što se sprovede botoks kose, ona postaje mnogo sjajnija, mekša, a što je najvažnije mnogo se manje lomi, mnogo manje biva oštećena. Zato je botoks kose preporuka svih savremenih frizera, posebno za one kojima kosa zaista traži posebnu negu i zaštitu.

Sve ove tretmane, i još mnogo toga, možemo da vam obezbedimo najpovoljnije i najkvalitetnije u našem salonu, a mi smo vam uvek na usluzi, jer naša misija je vaša zdrava i negovana kosa.