Kosa svake žene oduvek je bila predmet obožavanja, tako da svaka žena kosi uvek posvećuje veliku pažnju i trudi se da se bavi njenom negom svakodnevno. Današnje vreme pruža brojne mogućnosti, koje ranije nisu bile dostupne.

Od toga da možete da birate boju kose, različite oblike, do toga da možete menjati dužinu kose stalno.

Nadogradnja kose je opcija koja je danas ženama na raspolaganju, i koju mogu da koriste često, ukoliko imaju proverenog frizera, koji može da obezbedi adekvatan kvalitet kose za nadogradnju. Postoji više metoda nadogradnje, a vi treba da se odlučite za onu koja vam je najbolja, koja će učiniti da nakon završetka tretmana vaša kosa izgleda bolje nego ikad.

Ono što naš frizerski salon može da vam ponudi jeste nadogradnja kose mikroringom. U pitanju je opcija nadogradnje kojom se kosa ne oštećuje kao možda nekim drugim metodama, potpuno je bezbedna jer ne uključuje primenu bilo kakvih hemijskih preparata, ne koristi se toplotni uticaj prilikom nadogradnje, tako da se možete opustiti i potpuno prepustiti našim stručnjacima.

Nakon što se uradi nadogradnja kose mikroringom, vaša prirodna kosa je očuvana, može da nastavi sa svojim rastom nesmetano, što i jeste poenta u osnovi postupka nadogradnje kose. Potpuno je bezbedna, radi se sasvim sa prirodnim vlasima, tako da nemate nikakvih razloga za brigu.

Nakon nadogradnje, možete je tretirati kao i svoju kosu, a samom nadogradnjom dobijate i na volumenu, tako da će kosa postati preporođena, biće bujnija, većeg sjaja, i verujemo da ćete u potpunosti uživati u svojoj novoj frizuri i izgledu koji njom dobijate.

Nadogradnja kose mikroringom traje nekoliko sati, nakon završetka možemo oblikovati frizuru koju želite i idete kući kao potpuno nova osoba. Korekcije se uglavnom vrše na tri do četiri meseca, u zavisnosti od brzine rasta vaše kose, ali mi smo tu za sva pitanja, za sve što vam bude potrebno tokom tih meseci.

Kada je u pitanju nadogradnja kose mikroringom cena može biti visoka, ali mi se trudimo da ponudimo konkurentne cene na tržištu, da uz povoljne uslove dobijete maksimalan tretman i vrhunsku uslugu.

Samo najbolje za vas kod nas, dođite jednom i uverite se lično u kvalitet naše usluge i kvalitet proizvoda koje vam nudimo, posebno kada je u pitanju nadogradnja kose.