Jedna od frizura koja je bezvremena, koja uvek može da doprinese dodatnoj noti svečanosti u vašem izgledu svakako jesu lokne. Vremenom se postupak izrade lokni usavršavao i menjao, tako da danas na raspolaganju svaka dama ima više metoda izrade lokni, pa može da bira i frizuru prilagodi svom licu i željama. Najčešće se lokne četkom prave, čime se dobiju lepršave, ležerne lokne. Ovaj metod se često koristi kada želite da postignete izgled opuštene frizure, a da opet bude lepa i postojana i da se uklopi u svaku priliku. Lokne na četku su frizura koja je vrlo zahvalna, brza za pravljenje i može trajati čitavog dana.

Pored toga, postoji i mogućnost da se naprave lokne kupom ili lokne figarom, u zavisnosti od toga kako želite da vam frizura na kraju izgleda. Veliki broj žena se odlučuje da napravi lokne presom, jer se mogu dobiti najbolje definisane lokne, koje su postojane jako, jako dugo. Da bi se mogle jako lepo napraviti presom lokne duga kosa je požljena, ali ne i neophodna, tako da ako želite lokne do ramena vam je kosa, ili kraća, mi smo tu da ih za vas napravimo, čak i lokne za kraću kosu. Lokne radimo na bilo koju dužinu kose, tako da vam se možemo prilagoditi i ponuditi nešto što će vam sigurno odgovarati.

Zanimljiva frizura u poslednje vreme jesu i lokne cik cak. Frizura cik cak presom se vrlo brzo napravi, može stajati čitav dan, a nekad i duže, u zavisnosti od kvaliteta vaše kose, pa je često izbor žena za svečane prilike, kada želite da se osećate posebno, drugačije, da pokažete svu svoju draž i lepotu. Kada su u pitanju lokne deca, odnosno devojčice, često biraju ovu frizuru kada dolaze kod frizera, jer je zanimljiva, lepršava.

Kada za svoju frizuru birate lokne cena vam nije presudni faktor, koliko vam je bitno da frizura bude uredna, postojana, da lepo izgleda. Zato se veliki broj dama odlučuje da nama pokloni poverenje i dozvoli nam da im napravimo lokne za pamćenje. Bez obzira da li želite lokne na četku, lokne kupom, lokne figarom, lokne presom ili lokne cik cak, mi smo tu da napravimo sve što poželite od vaše kose, da vam omogućimo da svojom kosom izrazite svoju individualnost i posebnost, jer mi zaista razumemo kako kosa može učiniti vaš izgled potpunim.